Ayda 30 TL’den Başlayan Taksitlerle Anında Cebinde İhtiyaç Kredisi Yapı Kredi’den!

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine özel çeşitli başvuru kanalları ile anında başvuruda bulunabilecekleri kredi kampanyası düzenlendi.

Anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen ve müşterilerinin aylık bütçelerine en uygun ödeme planlarını hazırlayan banka, yüzde 1,37’den başlayan faiz oranları ile 48 ay vadeye kadar ödeme imkanı sunuyor.

Yapı Kredi Bankası anında ihtiyaç kredisi başvuruları hem bankanın mobil uygulamasından hem de bankanın internet şubesinden yapılabiliniyor. Müşterilerine şubelere kadar gidip, saatlerce sıra beklemesini istemeyen banka, aynı zamanda da kredi onayında da herhangi bir belge talebinde bulunmuyor. Dileyen müşteriler banka şubelerine gidip de söz konusu kredi kampanyasından yararlanabilmektedirler.

Hem hafta için hem de haftasonu kredi başvurusu yapılabilindiği gibi yine benzer şekilde hem haftaiçi hem de haftasonu onaylanan kredinin kullanılması mümkündür.

Anında ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin olarak alınabilinecek en az kredi tutarı 1.000 Türk Lirası, en fazla ise 10 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Ancak banka mevcut müşterilerine ön onaylı olmak şartı ile 75 bin Türk Lirasına kadar kredi vermektedir. Kredi hayat sigortasının yapılması zorunlu olmayıp, banka müşterilerine yaptırmaları için talepte bulunmaktadır.

1.000 TL Anında İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Yapı Kredi Bankası’nın düzenlediği kredi kampanyası dahilinde en düşük limit olan 1.000 Türk Lirasının finansman olarak temine eden bireyler için 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenmesi durumunda aylık kredi ödemesi 31,06 Türk Lirası, 36 ve 24 ay vadeli ödeme planları düzenlenmesi durumunda da aylık kredi ödemeleri sırası ile 37,76 Türk Lirası ve 51,47 Türk Lirası olmaktadır.

Yapı Kredi Bankası anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 6 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/mobilden-ve-internetten-aninda-kredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.