ICBC Bank Bayrama Özel Kredi Kampanyası Düzenledi!

ICBC Bank, bayrama özel avantajı faiz oranları ile Bayram Kredisi Kampanyası düzenledi.

ICBC Bayram Kredisi Kampanyasını konut teminatlı almak isteyen bireylere yüzde 1,13’ten ve teminat göstermeden Hesaplı Kredi almak isteyen bireylere yüzde 1,16’dan başlayan ihtiyaç kredisi faiz oranları imkanı sağlayan ICBC Bank, ödeme kolaylıkları sağlayarak finansman desteği veriyor.

Konutlarını teminat olarak gösteren müşterileri için maksimum kredi miktarını 500 bin Türk Lirası olarak belirleyen ICBC Bank, teminat göstermeden finansman alan müşterileri için azami kredi miktarını 100 bin Türk Lirası olarak belirlemiştir.

Kampanya dahilinde finansmanın binde beşi kadar tahsis ücreti alınmaktadır. ICBC Bank’ın düzenlediği kampanya kapsamında faiz oranlarının faydalanmak isteyen müşterilerin hayat sigortası yaptırması zorunlu tutulmuştur.  Konutlarını teminat olarak gösteren bireylerin konut sigortası ile DASK da yaptırması ayrıca zorunlu tutulmuştur.

Konut teminatlı bayram kredisi çerçevesinde 48 ay vadeli 100 bin Türk Lirası tutarında finansman alanların ödemesi gereken aylık kredi taksidi 2 bin 813 Türk Lirası olurken, ödenmesi gereken aylık faiz oranı yüzde 1,13’tür.

Teminat göstermeden 48 ay vadeli 10 bin Türk Lirası için kredi taksidi ise 287 Türk Lirası olurken, faiz oranı ise yüzde 1,16’dır.

Müşterinin kendi seçtiği ödeme planı imkanı ve esnek ödeme seçenekleri ile bayram kredisi sunan ICBC BANK’ın kampanyalı ihtiyaç kredisi başvurusunu yapmak isteyen bireylerin şubelere gitmeleri gerekmektedir. Başvuru sırasında banka bireylerden kimlik ve gelir belgesi, ipotekli kredi için ise ek olarak evin belgelerinin getirilmesi gerekmektedir.