Aylık 151 TL Taksitle İhtiyaç Kredisi TEB’den!

Müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler üreterek onlara uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunan Türk Ekonomi Bankası, aynı zamanda uzun vade imkanları tanıyarak da ödemelerini kolaylaştırmaktadır.

Her türlü ihtiyaç durumu için kredi imkanı veren Türk Ekonomi Bankası, hemen kredi başvurusu yapma olanağı da sağlamaktadır.

Anında kredi başvurusu yapmak için bankanın internet sitesinden yararlanabilirsiniz. Eğer anında başvuru yapmak istemezseniz banka şubelerine gitmeniz gerekmektedir. Banka şubelerini ziyarette bulunanların istenilen belgeleri getirmesi istenmektedir. Yapılan kredi başvurularını banka 1 günde inceleyip, müşterilerine kredi bilgisi vermektedir. Kredisi onaylanan kişilerin son imza evrak işlemlerini tamamlamaları için ise yine banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir. İstenilen belgeler her ihtiyaç kredisinde olduğu gibi kişinin nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgah belgesidir. Gelir belgesi kişilerin çalışma durumlarına göre değişiklik gösterir. Birde hatırlatmamız gereken en önemli unsurlardan biri herkesin gelir sahibi kesinlikle olması gerekmektedir ve bunu bankaya belgeli bir şekilde sunulması istenmektedir.

Faiz oranları yüzde 1,5’tir. Kredinin binde beşi kadar tahsis ücreti alınır. Örneğin; 36 ay vadeli 4.000 Türk Lirası TEB’den ihtiyaç finansmanı aldığınız zaman yüzde 1,5 faiz uygulanır ve değişmez. Her vade ve kredi tutarında faiz oranları aynıdır. Ayrıca maksimum vade süresi 36 aydır. Tahsis ücreti 20 TL’dir. Aylık taksit ise 151,94 TL olur. Geri ödenecek toplam tutar ise 5 bin 469,73 Türk Lirası olur.

Türk Ekonomi Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 18 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/ihtiyac-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.