İstanbul’da İkamet Eden Burgan Bank Müşterilerine Özel Jet Kredi!

Burgan Bank,  sadece İstanbul’da ikamet eden müşterilerine özel Jet Kredisi Kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kapsamında düzenlenen Jet Kredi Kampanyası başvuruları otomatik olarak değerlendirilip, bireyler kredi başvuru sonuçlarını anında öğrenebilmektedirler. İhtiyaç kredisi başvurusunun onaylanması halinde müşterilerin banka şubelerine gitmelerine gerek kalmadan Burgan Bank’ın ilgili çalışanları müşterilerinin yanlarına gider, gerekli evrakları imzalatır.

Burgan Bank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında bireylerden herhangi bir masraf ödemsi alınmaz.

Başvuruların son tarihi ise 31 Ağustos 2017 olarak belirlenmiştir. Söz konusu kampanyadan yararlanmak için bireylerin 31 Ağustos’a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,34 ile yüzde 1,44 arasında değişmektedir. 24 aya kadar olan kredi ödemelerinde yüzde 1,34 oranında faiz uygulaması gerçekleştirilirken, 24 aydan 36 aya kadar olan kredi ödemelerinde yüzde 1,44 oranında faiz ödemesi gerçekleştirilir.

Örneğin; 48 ay vadeli alınan 10.000 TL için yüzde 1,44 faiz ödemesi, 308 TL ise aylık kredi ödemesinin yapılması gerekmektedir. 24 ay vadeli alınan 10.000 TL için ise yüzde 1,34 oranında faiz ödemesi yapılırken, 507 TL ise aylık kredi ödemesi yapılması gerekmektedir.

Burgan Bank ihtiyaç kredisi faiz oranları 08.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/ihtiyac-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.