Burgan Bank’tan 500.000 TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Burgan Bank, yüksek meblağlarda ihtiyacı olanlar için yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlendi.

Burgan Bank’ın yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi kampanyası için uygulanan faiz oranı sabit olup, yüzde 1,49’dur. Faiz oranlar değişiklik göstermemektedir.

Ancak kişilerin söz konusu kampanyadan yararlanabilmeleri için kendi üzerlerine gayrimenkullerinin olması, gayrimenkul üzerinde herhangi bir şerh olmaması, ev ya da iş yerlerinin teminat olarak gösterilmesi ve teminat gösterilirken yapılacak olan ekspertiz raporunda evin değerinin en az 100 bin TL olması, gayrimenkul eğer ev ise kat mülkiyeti tapusu ya da kat irtifakı tapusu olması gerekmektedir. Bunların yanı sıra gayrimenkulün son 5 senelik dönem içinde aile için satışı konu olmamış olması gerekmektedir. 500 bin TL’ye kadar finansman desteği veren banka müşterilerine gayrimenkulün acil satış tutarının maksimum yüzde 50’si kadar kredi vermektedir.

75.000 TL İhtiyaç Kredisi

Burgan Bank’tan 75 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi alan kişiler için 4 yıl vadeli ödeme planı düzenlendiğinde aylık kredi ödemesi 2 bin 341 TL, 3 yıl vadeli ödeme planı düzenlendiğine aylık kredi ödemesi 2 bin 843 TL, 2 yıl vadeli ödeme planı düzenlendiğinde aylık kredi ödemesi ise 3 bin 871 TL olmaktadır.

Burgan Bank yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi faiz oranları 30 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/ipotekli-ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.