Burgan Bank’tan Emeklilere Özel 10.000 TL PTT Kredisi!

Burgan Bank, düşük faiz oranları eşliğinde PTT üzerinden kredi çekilmesine olanak sağlıyor.

Kuveyt merkezli Burgan Bank, oldukça avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyasına olanak sağlıyor. Avantajlı maliyetlerle ihtiyaç kredisi çekilmesine olanak sağlayan banka, kredinin PTT üzerinden çekilip, ödemelerin de PTT üzerinden yapılmasına yardımcı oluyor.

Burgan Bank ihtiyaç kredisi ürünleri için 48 aya kadar uzayan vade seçenekleriyle ödeme planı sunuyor. Avantajlı maliyetlerle kredi temin edilmesine olanak sağlayan banka, ödemelerin hane halkında kişi başına düşen gelir miktarının yarısını geçmemesine özen gösteriyor.

Burgan Bank kredisi başvurusu aşamasında kefil talebinde bulunmuyor. Kişiye özel kredi faiz oranı belirleyen banka, avantajlı maliyetlerle kredi temin etmenize olanak sağlıyor. Kişinin aylık gelir durumuna ve kredi istihbaratına göre faiz oranı belirleyen banka, avantajlı maliyetlerle kredinizi temin ederek, ödemelerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Burgan Bank’ın sunduğu kredi kampanyası emekli maaşını PTT’den alan emeklileri kapsıyor. Çekilecek kredi minimum 3 bin Türk Lirası olabilirken, en fazla ise 50 bin Türk Lirası’na kadar kredi olanağı sunuluyor. PTT’den çekilen kredi için aylık kredi ödemeleri de PTT şubeleri üzerinden yapılabiliyor.

Burgan Bank 10.000 TL PTT Kredisi Ödeme Planı

Burgan Bank vasıtasıyla PTT’den temin edeceğiniz 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 36 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,59 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 386,56 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 25 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/ptt-ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.