Burgan Bank’tan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Konut Kredisi Kampanyası!

Gösterdiği faaliyetler ile müşterileri, çalışanları ve hissedarları için en hizmetleri vermeyi hedefleyen ve büyüme odaklı çalışma performansı gösterip kurumsal yönetim kapsamında üretimi temel esas alan Burgan Bank, ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmek için uygun faizli konut kredisi kampanyası düzenledi.

Sıcak bir yuvaya kavuşmak isteyenleri ev sahibi yapmak istediklerini söyleyen Burgan Bank, en uygun konut kredisini sağlayıp, 120 ay vadeye kadar varan ödeme planı seçenekleri ile çeşitli kolaylık olanakları sağlıyor.

Burgan Bank konut kredisi faiz oranları yüzde 1,25’ten başlıyor. 12 aya kadar olan ödeme planlarında yüzde 1,25 oranında, 12 ile 18 ay arasında yüzde 1,27 oranında, 18 ile 24 ay arasında yüzde 1,28 ve 24 ile 120 ay arasındaki ödeme planların yüzde 1,29 oranında faiz oranı uygulayan Burgan Bank, söz konusu kredi kampanyasını 30 Eylül 2017’ye kadar yapılan başvurularda geçerli tutuyor. Ayrıca konut kredisi başvurusu sadece bireysel bankacılık müşterilerinin ev sahibi olmalarına yönelik yapılmış bir kampanya olup, bireysel bankacılık müşterisi olmayan bireyler bu kampanyadan yararlanamamaktadır.

Konut Kredisi kampanyası dahilinde binde beşlik pay kadar kredi tahsis ücreti talep eden banka, bu ücreti tek seferlik almaktadır. Maliyet oranlarının içine sigorta haricindeki tüm masraflar dahil edilerek hesaplanır. Bu masraf faiz, ekspertiz ücreti, vergi, fon, tahsis ücretidir. Konut Sigortası, DASK ve yıllık hayat sigortası ücretleri bu maliyet oranlarına dahil edilmez.

Bankanın tek taraflı olarak piyasa şartlarına bağlı olarak kampanya süresinde, faizde ve hizmet oranlarında değişikli yapabilmek hakkı vardır.