Bütçeye Uygun Aylık Taksit Tutarları ile Taşıt Kredisi Yapı Kredi’den!

Ülkemizde çok sayıda şubesi bulunan ve şube sayısını her geçen gün artıran, müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek için kredi kampanyaları sunan Yapı Kredi Bankası, uygun faizli taşıt kredisi sunuyor.

Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi faiz oranları bireylerin alacakları otomobilin 0 ya da 2. el olmasına göre farklılık gösteriyor. Yapı Kredi’den 0 km araç için taşıt alacaklar için 36 ay vadeye kadar düzenlenen ödeme planlarında yüzde 1,27 oranında, 36 aydan 48 aya kadar olan ödeme planında ise yüzde 1,32 oranında faiz uygulanmaktadır. 2. el taşıt alacaklar için ise yine 36 aya kadar düzenlenen ödeme planında yüzde 1,29 oranında, 36 aydan 48 aya kadar olan ödeme planında ise yüzde 1,34 oranında faiz uygulanmaktadır.

2.el taşıtlar için kredi kullanımında banka araç yaşı kriteri bulunmaktadır. Yalnızca 10 yaşına kadar olan araçlar için kredi kullanılmaktadır.

Avantajlı ödeme planları ile sunulan taşıt kredisi başvurusu ise sadece banka şubelerinden yapılmaktadır. Banka haricinde başvuru kanalı bulunmamaktadır.

Yapı Kredi’den 10.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

Yapı Kredi Bankası’ndan 0 km araç satın almak için 48 ay vadeli ödeme planı ile 10 bin TL finansman temin eden bireylerin aylık kredi ödemesi 299,04 TL, vade sonunda ödemeleri gereken toplam tutar ise 14 bin 354,08 TL olarak hesaplanmaktadır. Ancak kredi tutarı aynı vadede 2. el araçların satın alınması için temin edildiğinde ise aylık kredi ödemesi 300,57 TL, vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 14 bin 427,14 TL olarak hesaplanmaktadır.

Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi faiz oranları 23 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/tasit-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.