Evini Değiştirmek İsteyenlere Uygun Koşullarda Kredi QNB Finansbank’tan!

QNB Finansbank, evlerini satarak yeni ev sahibi olmak isteyen ancak şuandaki evlerini hemen satamayan müşterilerine özel Evini Değiştiren Konut Kredisi kampanyası düzenledi.

Evini Değiştiren Konut Kredisi kampanyası ile tüm QNB Finansbank müşterileri evlerinin satılmasını beklemek zorunda kalmayacaklar. Yani evinizi satışa çıkarabilir ancak yeni almak istediğiniz eve de sahip olabilir, diğer eviniz satıldığında ise kredinizi kapatabilirsiniz.

Banka konut kredisi kampanyası kapsamında ayrıca peşinatta talep etmiyor, ekspertiz raporundaki değerin yüzde 100’ü kadar kredi imkanı sağlıyor.

QNB Finansbank Konut Kredisi Kampanyası Detayları

Bankanın sunduğu kredi olanağından yalnıza Türk Lirası cinsinden yararlanabilinmektedir. Kredi vadesi ise azami 180 ay olarak belirlenmiştir. 180 aydan fazla vade yapılmamaktadır.

Yeni alınan ev bankanın belirlediği eksper tarafından değerlendirilmektedir. Ekspertiz raporunun sonucuna göre finansman verilmektedir. Konut tipinin sadece mesken alımı amacıyla olması istenip, krediyi de yalnızca gerçek kişilerin kullanılmasına imkan verilmektedir.

Konut kredisi ödeme planı oluşturulurken 12,24 ve 36. aylarda balon ödeme yapılabilinmektedir. Müşteriler dilediği zaman ve diledikleri şartlarda evlerini satabilir.

Sabit faizli kredi ödemesinde eğer bireyler oluşturulan plandan daha önce ödeme yaparlarsa banka bir miktar erken ödeme ücreti almaktadır. Bu ücret ise bankanın belirlediği vadeye göre değişmektedir. 36 ay ya da bu süreden daha kısa zamanda erken kredi ödemesi talep edilirse kredi tutarının yüzde 1’i, eğer 36 aydan fazla bir ödeme süresi kalmışsa kredinin yüzde2’si kadar ücret alınmaktadır.

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi faiz oranları  25 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/konut/kredikolay-mortgage/evini-degistiren-mortgage.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.