Denizbank’tan 48 Ay Vadeli 25.000 TL Taşıt Kredisi!

Denizbank, hem yeni otomobil hem de ikinci el otomobil satın almak isteyen müşterilerine 48 ya vadeye kadar uzanan ödeme planları ile taşıt kredisi sunuyor.

Denizbank taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,41 olarak belirlenmiştir.

Sabit faiz oranları ile müşterilerini otomobil sahibi yapan Denizbank, aynı zamanda da uygun ödeme planları hazırlamaktadır. Her ay eşit tutarlarda ödemelere ek olarak değişken taksit tutarlı ödeme planı da sunulmaktadır. 3 ayda bir ya da yıllın belli dönemlerinde prim alarak çalışan müşterilerini de düşünerek ödeme planlar hazırlayan Denizbank, kredi dosya masrafları için ise temin edilen finansmanın binde beşi kadar kredi tahsis ücreti almaktadır.

Kredi kullanımında müşterilerinim hayat sigortası ile kasko yaptırmalarını isteyen banka, bunları banka aracılığı ile yaptıran müşterilerine faiz oranlarında 0,02 puanlık indirim yapmaktadır.

Denizbank taşıt kredi başvurusu banka şubelerinden yapılıp, kredi başvurusu sırasında bireylerden nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesinden herhangi birini, satın alınan araca ait belgeleri, ikamtgah belgesi ve gelir belgesi istemektedir.

25.000 TL Taşıt Kredisi

Denizbank’ın sunduğu taşıt kredisi kapsamında 48 ay vadeli 25.000 TL finansman alan bireylerin aylık kredi taksidi 764,81 Türk Lirası, kredi sonunda ödemeleri gereken toplam tutar ise 36 bin 711,08 Türk Lirasıdır. Kredi tahsis ücreti ise 125 Türk Lirasıdır.

Denizbank taşıt kredisi faiz oranları 10 Kasım 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/tasit-kredisi/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.