Denizbank’tan Uzun Vadeli ve Anında Ev Kredisi!

Denizbank, yüzde 1,19’dan başlayan faiz oranı ve 25 yıllık vade süresi ile müşterilerine en uygun ödeme planlarını düzenleyerek konut kredisi sunuyor.

Bankalar konut kredisi verirken ilk olarak satın alınan evi ya kendi anlaşmalı oldukları ya da müşterilerinin tercih ettikleri SPK lisansı olan bir gayrimenkul ve danışmanlık hizmeti veren firmadan çalışan eksper ile değerlendirmesi yapılır. Denizbank’ta ilk aşamada ekspertiz raporunun çıkartır. Raporda yer alan evin değerinin ise yüzde 80’lik payı kadar kredi verir.

300 Ay Vade

Faiz oranları vadelere göre farklılık gösterir. Her vadede faiz oranları aynı değildir. 60 ay ve altında düzenlenen ödeme planlarında yüzde 1,19 faiz uygulaması yapılır. 60 ay ile 120 ay arasında yapılan ödeme planlarında ise yüzde 1,24 faiz uygulaması yapılır. 120 aydan daha uzun vadelerde ise uygulanan faiz oranı yüzde 1,27’dir.

Sigortaların yapılması için bireyler zorunlu tutulmamaktadır. Ancak yapılırsa ve bu banka tarafından gerçekleştirilirse faiz oranları yüzde 0,02 oranında indirim yapılır. DASK ile konut sigortası ücretleri evin bulunduğu konuma göre değişir. Taşınmaz rehin ücreti alınır. Bu ücret 148,68 Türk Lirası olur. Yine ekspertiz raporu için de ayrıca bir ücret alınır. Bu ücrette eve göre değişir ancak ortalama olarak 700 Türk Lirasına tekabül eder.

Anında Başvuru

Denizbank’ın konut kredisi ürününde sunduğu bir diğer avantaj ise anında başvuru yapılmasıdır. Bireyler bankanın sitesinden başvurularını yapabilip, saatlerce sıra beklemek zorunda kalmazlar.

Denizbank konut kredisi faiz oranları  01 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.