Denizbank’tan Cebimde Kredi Kampanyası!

Denizbank, başvurularını hemen yapmak ve hemen sonuçlanmasını isteyenler için Cebimde Kredi Kampanyası düzenledi.

Cebimde kredi başvurusu için bireylerin cep telefonları ile sırası ile KREDİM ve T.C. kimlik numaralarını yazmaları ve 3280 nolu hatta mesaj atmaları gerekmektedir. KREDİM büyük harflerle yazılmalıdır. Banka, yapılan başvuru sonuçlarını müşterilerine  dakika içerisinde göndermektedir.

Cebimde Kredi Kampanyası kapsamında Denizbank maksimum 55 bin Türk Lirasına kadar kredi vermektedir.Ayrıca banka yine kampanya dahilinde kefil ve belge istememektedir.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Denizbank, uygun faizli ihtiyaç kredisi sunmaktadır. İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,65’ten başlayıp yüzde 1,78′ kadar olan aralıklarda değişmektedir. 3-12 ay arası yüzde 1,65, 12-24 ay arası yüzde 1,72 ve 24-48 ay arası yüzde 1,78 oranında faiz uygulanmaktadır.

Denizbank Cebimde Kredi Örnek Ödeme Planı

Örneğin; 24 ay vadeli 10 bin Türk Lirası tutarında Cebimde Kredi kapsamında alacak olan bireylerin aylık ihtiyaç kredisi taksidi 533 Türk Lirası olup, yüzde 1,72 oranında faiz ödemesi yapmaları gerekiyor. Kredi kapsamında tahsis ücreti alınıyor ve 10 bin Türk Lirası için tahsis ücreti 50 TL oluyor.

Denizbank Cebimde Kredi faiz oranları 12.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/cebimde-kredi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.