Denizbank’tan Yüzde 1,41 Faz Oranı ile Taşıt Kredisi!

Denizbank, otomobil sahibi olmak isteyenlere uygun vade ve faiz oranları ile taşıt kredisi sunuyor.

Denizbank taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,41 olarak belirlenmiştir. Banka sabit faizli taşıt kredisi sunmaktadır. Yani Denizbank her tutardaki taşıt kredisi ile her ödeme planı için aynı faiz oranlarını uygulamaktadır.

Her ay eşit tutarlarda geri ödeme ile esnek ödeme planı olmak üzere 2 farklı çeşitte müşterilerine taşıt kredisi ödeme planları sunulup, çeşitli kolaylıklar sağlanmaktadır.

Hem 0 km araçlar için hem de 2. el araçlar için taşıt kredisi imkanı tanıyan banka, 0 km araçların satın alımlarında nihai faturayı, 2. el araçların alımlarında ise kasko değerini baza alarak 50 bin Türk Lirasına kadar olan otomobillerde yüzde 70’i kadar, 50 bin TL’nin üzerinde otomobil satın alacaklar için ise bu değeri aşan kısmı için yüzde 50’si kadar kredi verilmektedir. Örneğin; 501 bin TL tutarında otomobil için 35 TL değerinde kredi verilmektedir. Ancak 75 bin TL tutarındaki otomobil için 47 bin 500 TL kredi verilmektedir.

Denizbank taşıt kredisi başvuruları banka şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru sırasında kişiler eğer proforma fatura ya da ruhsat fotokopisi, gelir belgesi, nüfus cüzdanı ve gerekli görülmesi halinde ikametgah belgesi istenmektedir. Bir başvuru yöntemi daha mevcuttur. Bu da bankanın internet sitesidir. Kişiler web sitesinden hızlı taşıt kredisi başvurusu yapabilir, onaylanması halinde de sadece evrak imzalamak için banka şubesine gidebilmektedirler.

Denizbank taşıt kredisi faiz oranları 29 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/tasit-kredisi/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.