Dönemsel Ödemeli 120 Ay Vadeli 40.000 TL Konut Kredisi Akbank’tan!

Maaşımı aydan aya alamıyorum, 2 ayda bir ya da 3 ayda bir hesabıma yatıyor diyenlerin konut sahibi olamama umutsuzluklarına yardımcı olan Akbank, dönemsel ödemeli konut kredisi kampanyası düzenledi.

Dönemsel ödemeli konut kredisi kampanyası ile Akbank müşterileri ödemelerini 3, 4, 6 ya da 12 aylık periyotlarda gerçekleştirme, her ay kredi ödemesi yapmama imkanı tanıyor. Ayrıca, müşteriler ödemelerini gelirlerine göre tarihlendirebilmektedirler.

Akbank konut kredisi faiz oranları sabit olup, yapılan her ödemede, her kredi tutarı ve ödeme süresinde aynı faiz uygulanmaktadır.

Söz konusu bu kredi kampanyası turizm, hayvancılık, tarım ve benzeri gibi mesleklere çok uygun olup, tüm müşteriler yararlanabilmektedirler.

Akbank 120 Ay Vadeli 40.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Konut kredisi kampanyası kapsamında maksimum 120 ay vadede ödeme planı imkanı sunuluyor. Faiz oranı ise yüzde 1,11 olarak belirlenmiştir. Krediye ilişkin olarak tahsis ücreti, ekspertiz ücreti ve taşınmaz rehin ücreti alınıyor. Tahsis ücreti bir kez ve kredinin binde beşi kadar alınıyor. Ekspertiz ücreti eve göre değişiyor. Benzer şekilde taşınmaz rehin ücreti de eve göre değişiklik gösteriyor.

120 ay vadeli 40 bin TL konut kredisi alındığında aylık ödeme tutarı 604,82 TL’ye tekabül ediyor.  Efektif yıllık faiz oranı yüzde 14,9489’a tekabül ediyor.Taşınmaz rehin ücreti aylık ve yıllık maliyet oranlarına ekleniyor.

Akbank konut kredisi faiz oranları 30.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.akbank.com/kredi-hesaplama

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.