Halkbank’tan Dost Kredi Kampanyası!

Halkbank, diğer bankalardan konut kredisi alan ve kredisini Halkbank’a taşımak isteyen müşterilerine avantajlı faiz oranları ile kredi desteği veriyor.

Avantajlı koşullar ile konut kredisi sunan Halkbank, yüzde 1,22’den başlayan faiz oranları uyguluyor. Dost kredi kampanyası düzenleyen banka, faiz oranlarını vadelere göre değiştiriyor. Azami vade süresi 180 ay olup, 180 aydan fazla vadelendirme yapılmamaktadır. 120 aya kadar olan ödeme planlarında yüzde 1,22 oranında faiz uygulayan banka, 120 aydan 180 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 1,27 oranında faiz uygulamaktadır.

Dost kredi kampanyasında dosya masrafı ücreti tahsil etmeyen banka, kredi teminatı için evin üzerine ipotek koymaktadır. Ayrıca ortalama olarak ekspertiz ücreti alınıp, bu ücret evin bulunduğu konuma ve evin metrekaresine göre farklılık göstermemektedir. İpotek tesis ücreti için ise 155,76 TL ücret tahsil edilmektedir. Yıllık toplam maliyet oranları hesaplanırken, faiz, tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti ve vergiler dahil edilmektedir. Dost kredi kampanyasından yararlanacak bireyler için zorunlu tutulan bir diğer husus ise sigortalarda. Zorunlu deprem sigortası ile konut sigortasının ödemeleri eve göre, hayat sigortasının ödemeleri ise kişiye göre değişiklik gösteriyor.

Dost kredi kampanyasının başvuruları ise banka şubelerinden yapılıp, başvuru esnasında bireylerin gelir belgelerini, evin belgelerini, nüfus cüzdanlarını ve ikametgah belgelerini getirmeleri gerekiyor. Gelir belgesi olmayan, gelirlerini belgeleyemeyenlere kredi desteği verilmiyor.

Halkbank Dost Kredi Kampanyası faiz oranları 18 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2416

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.