Eğitim Giderleri için Odeabank’tan İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Odeabank, öğrenciler ve aileleri için tüm eğitim harcamaları için eğitim kredisi kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kapsamında Odebank’ın sunduğu eğitim kredisinden yararlanmak için ailelerin ya da öğrencilerin okul banka hesap bilgilerinin bulunduğu, eğitim giderlerini gösteren doküman ya da ilgili eğitim kurumundan belge ile banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir.

Uygun faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan Odeabank ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,55 olup, sabittir. Yani banka tüm kredi ödemesi boyunca kredi faiz oranlarını değişmeyip, tüm vade sürelerinde aynı tutmaktadır.

İhtiyaç kredisi başvurusunda bireylerden kredi tahsis ücreti alınır. Tahsis ücreti kredi miktarına göre değişkenlik gösterip, kredi tutarının binde beşi kadardır. Banka efektif yıllık maliyet oranlarına sigorta ücretlerini dahil etmeden hesap yapmaktadır. Sigorta ücretleri ise müşteriden müşteriye göre farklılık göstermektedir. Bankanın eğitim kredi kampanyasını durdurma, değiştirme ya da yapılan başvuruları serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir. Krediler ise okul hesaplarına transfer edilmektedir.

60 ay vadeli ödeme planları ile en uygun ihtiyaç kredisini sunan Odeabank, çeşitli ödeme kanalı ile planları sağlamaktadır.

60 ay vadeli 20 bin Türk Lirası tutarında Odeabank eğitim kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen bireylerin aylık ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,55’tir. Aylık kredi ödemesi ise 556 Türk Lirası yapmaktadır. 20 bin Türk Lirası tutarındaki eğitim kredisi için alınan tahsis ücreti 105 Türk Lirasıdır. Aylık maliyet oranı ise yüzde 1,8814’e tekabül etmektedir.

Bireylerin okuldan alacakları yazıda okulun hesabının IBAN numarasının, Okulun adının, yetkili kişinin imzasının, kaşesinin, öğrencinin okul numarasının mutlaka yazılması gerekmektedir. Detaylı yazı örneği için Odeabank’ın internet sitesinden ulaşabilirsiniz.