Odeabank’tan 36 Ay Vadeli 10.000 TL Taşıt Kredisi!

Yeni ve ikinci el taşıt alımları için taşıt kredisi kampanyası düzenleyen Odeabank, avantajlı koşullarda müşterilerini otomobil sahibi yapıyor.

Müşterilerinin aylık gelirlerine yani bütçelerine göre taşıt kredisi ödeme planı düzenleyen banka, çeşitli türlerde de ödeme kolaylıkları sağlıyor.

48 ay vadeli taşıt kredisi sunulup, esnek ödeme imkanı da veriliyor. İstenilen zamanda ödemelerin gerçekleşebildiği gibi 2 ya da 3 ayda bir de ödemeler yapılabilinmektedir.

Odeabank taşıt kredisi kullanımın bir kaç önemli kriteri vardır. Bunların bilinmesi gerekmektedir. 18 yaşından küçüklere kredi verilmemektedir. Ayrıca kredi kullanacak tüm bireylerin aylık gelirlerini belgeleyebiliyor olması gerekmektedir. Kredi kullanımında banka teminat istemektedir. Bu nedenle yeni alınan araçların üzerine ipotek konulur. Ayrıca ipotek tesisi konulan aracın kasko sigortasının yapılması istenmektedir.

36 ay vadeli 10 bin Türk Lirası tutarında Odeabank taşıt kredisi kullanımında yüzde 1,4 oranında faiz uygulanmaktadır. Uygulanan faiz oranları sabit olup, her kredi tutarında ve her vadede aynıdır. Ayrıca taşıt kredisi faiz oranları kurda gerçekleşen hareketlenmelerden etkilenmemektedir. 36 ay vadeli 10.000 Türk Lirası aylık kredi taksidi 372,45 Türk Lirası olmaktadır. 10.000 TL kredi için tahsis ücreti alınmaktadır. Bu ücret 52,50 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Toplamda geri ödenecek taşıt kredisi tutarı ise 13 bin 408,28 Türk Lirası olmaktadır.

Bu ödeme planı, 07 Ağustos 2017 tarihi itibariyle Kredi360 ziyaretçileri için aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun krediler hakkında bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.