Ev Almak İsteyenlere Burgan Bank’tan Konut Kredisi Kampanyası! Kampanyanın Son Tarihi: 31 Aralık!

Kuveyt Merkezli bankalardan biri olan Burgan Bank, ev almak isteyen, ev alarak geleceğe yatırım yapmak isteyen müşterileri için uygun faiz oranları ile kredi desteği veriyor.

120 ay vadeli konut kredisi sunan Burgan Bank, yüzde 1,45’ten başlayan faiz oranları uyguluyor. Konut kredisi faiz oranları alınan konut kredisinin tutarına yahut düzenlenen konut kredisi ödeme planına göre değişiklik göstermeyip, sabittir.

31 Aralık 2017 Kampanya Sona Eriyor!

Burgan Bank’ın düzenlediği konut kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 31 Aralık 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekip, banka bu tarihten sonra kampanyayı kaldıracaktır.

Sadece bireysel müşterilerinin ev alımlarına yönelik finansman desteği veren banka, ticari bankacılık müşterileri söz konusu kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kredinin dosya masrafı ücreti için banka tek seferlik olmak üzere alınan kredi tutarının en fazla binde beşi kadar kredi tahsis ücreti almaktadır. Ayrıca bireylerin kredi geri ödemesi süresince DASK, konut ve hayat sigortalarını yaptırmaları gerekmektedir.

Söz konusu kampanya kapsamında bir diğer unsur ise banka kredi teminatı için evin üzerine ipotek koymaktadır. İpotek bireyler ödemelerini bitirdikten sonra kaldırılmaktadır. Ayrıca evin yüzde yüzü değeri kadar kredi desteği verilmemektedir. İlk olarak banka anlaşmalı olduğu Gayrimenkul Değerleme Şirketi tarafından evin ekspertiz raporunu oluşturmaktadır. Bunun takibinde ise rapordaki değere göre finansman verilmekte olup, ekspertiz ücreti için de evin bulunduğu konuma değişmek şartı ile ekspertiz ücreti tahsil edilmektedir.

100.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

100 bin Türk Lirası tutarında Burgan Bank’tan konut kredisi alan ve 120 ay vadeli ödeme planı düzenlenen bir kişinin aylık kredi ödemesi 1.763 Türk Lirası, 84 ay vadeli ödeme planında 2.067 Türk Lirası, 72 ve 60 ay vadeli ödeme planlarında ise sırası ile 2.247 Türk Lirası ve 2.507 Türk Lirası olmaktadır. Alınan tahsis ücreti 500 Türk Lirası olup, sigorta ödemeleri kişi özelinde değişmektedir.

Burgan Bank konut kredisi faiz oranları 13 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/konut-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.