Ziraat Bankası’ndan Komisyonsuz 120 Ay Vadeli Konut Kredisi!

Ziraat Bankası, müşterilerinin hayallerindeki eve sahip olmaları için komisyonsuz konut kredisi kampanyası düzenledi.

Ziraat Bankası komisyonsuz konut kredisi faiz oranları yüzde 1,10’dan başlıyor. Uygun faizli konut kredisi sunan Ziraat Bankası, yalnızca inşaat tamamlama kredisi ile transfer konut kredisi ürünleri için kullandırtıyor. 120 ay vadeli komisyonsuz konut kredisi imkan sağlayan Ziraat Bankası, kredi kampanyası dahilinde kredi tahsis ücreti almıyor. Satın alınmak istenen evler bankanın anlaşmalı olduğu eksper tarafından inceleniyor ve ekspertiz raporu oluşturuluyor. Ekspertiz raporunun maksimum yüzde 80’lik payı kadar kredi imkanı veren banka, krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesisi koyuyor. Banka gerekli gördüğü durumda müşterilerinden ek belgeler isteyebiliyor. Ayrıca kredi ödemeleri boyunca da hayat sigortası, zorunlu deprem sigortası ve konut sigortası yapılması zorunlu oluyor.

Ziraat Bankası konut kredisi başvuruları 3 farklı şekilde gerçekleşebiliyor. Bankanın internet şubesinden gerçekleşen başvurular aynı zaman bankanın internet şubesinden ve telefon bankacılığı şubelerinde de gerçekleşebiliyor. Telefon bankacılığı ile konut kredisi başvurusu yapacak bireylerin 0850 220 00 00 numaralı hattı aramaları gerekiyor.

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları 14.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.