Ev Hayali Kuranlara Kredi Ziraat’ten!

Ziraat Bankası düzenlediği konut kredisi ürünü ile birlikte avantajlı konut kredisi faiz oranları ile birlikte konut satın alım aşamasında ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası, konut kredisi ile birlikte hayalini kurduğunuz ev için gerekli nakit desteğini sağlıyor. Satın almak istediğiniz ev için düzenlenen ekspertiz raporunda belirlenen değerin yüzde 80’ine kadar konut kredisi temin etmenize olanak sağlıyor.

120 aya kadar vadelendirme olanağı sunan Ziraat Bankası, ödemelerinizi uzun vadelere yayarak adeta kire öder gibi kendi evinize sahip olmanıza olanak sağlıyor. Ziraat Bankası’ndan konut kredisi başvurusunda bulunmak için nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizi, çalışma durumunuza göre düzenlenen gelir belgenizi, ikâmet ettiğiniz adresinizi gösteren belgeniz ve satın alacağınız konutun tapu fotokopisi ile birlikte en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret ederek kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası 100.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankası’nın düzenlediği 100 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi ürününden 120 ay vade seçeneği ile ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 0,95 olurken ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da bin 400 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı 5 Ekim 2017 tarihi itibariyle aşağıda  yer alan bağlantı vasıtası ile Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Krediler/Pages/KonutKredisi.aspx

Aynı zamanda Kredi360’ta yer alan krediler kategorisini ziyaret edip, bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi alabilir, ihtiyacınız ve bütçeniz için en uygun kredi türleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.