ICBC Turkey’den Yeni Arabam Taşıt Kredisi Kampanyası!

Küresel ekonominin en büyük bankaları arasında yer alan ICBC Bank’ın Türkiye’deki iştaraki olan ICBC Turkey Bank, hazırladığı taşıt kredisi ürünü ile hayalini kurduğunuz otomobile sahip olma aşamasında ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

ICBC Turkey, hem sıfır kilometre otomobil alımlarında, hem de ikinci el otomobil alımlarında ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlıyor. Sıfır kilometre araç alımlarında kredi başvurusu aşamasında proforma fatura talep eden banka, ikinci el otomobiller için de ruhsat fotokopisinin taşıt kredisi başvurusu aşamasında yanınızda bulunmasını talep ediyor.

ICBC Turkey Bank, taşıt kredisi hesaplaması yaparken araç değerinin 100 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ine kadar, 100 bin Türk Lirası’nı aşan kısmın ise yüzde 50’si kadar taşıt kredisi kullandırıyor. Örneğin 75.000 Türk Lirası tutarındaki bir araç için çekebileceğiniz maksimum taşıt kredisi 52 bin 500 Türk Lirası olurken, 150 bin Türk Lirası tutarındaki bir otomobil için çekebileceğiniz maksimum taşıt kredisi miktarı 95 bin Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Kredi vade süresi boyunca hem trafik sigortası, hem de kaskoyu zorunlu tutan ICBC Turkey Bank, kefilsiz taşıt kredisi çekilebilmesi için de kredi vade süresi boyunca araç üzerine ipotek tesisi gerçekleştiriyor. Tüm sıfır kilometre otomobiller ve 10 yaşına kadar olan ikinci el otomobiller için ICBC Turkey tarafından düzenlenen Yeni Arabam Taşıt Kredisi ürününden faydalanabilirsiniz.

ICBC Turkey Faiz İndirimi Kampanyası

ICBC Turkey Bank, taşıt kredisi çekerken, araç üzerine bankadan kasko temin edilmesi halinde faiz oranlarında indirim gerçekleştiriyor. Kaskosuz taşıt kredisi faiz oranlarına oranla daha düşük maliyetlerle taşıt kredisi olanağı sağlayan banka, kredi başvurusu aşamasında yanınızda nüfus cüzdanınızın ya da ehliyetinizin, gelir durumunuzu gösteren belgenizin, ikâmet adresinizi gösteren belgenizin ve araç değerini gösteren belgenin yanınızda bulunmasını talep ediyor.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.