Fibabanka’dan Anında, Kefilsiz 50.000 TL Konut Kredisi Kampanyası!

Fibabanka yüzde 1,19’dan başlayan faiz oranları ile müşterilerine özel konut kredisi kampanyası düzenledi.

Güzel Evim Konut Kredisi Kampanyası düzenleyen Fibabanka, 10 yıla kadar uzanan ödeme planları ve uygun faiz oranları ile müşterilerine kolaylıklar sağlıyor.

Fibabanka konut kredisi kampanyası faiz oranları kişiler için düzenlenen ödeme planlarına göre farklılık gösteriyor. 60 aya kadar düzenlenen konut kredisi ödeme planlarında yüzde 1,19 oranında faiz uygulayan banka, 60 ay ile 120 ay arasındaki ödeme planlarında ise yüzde 1,29 oranında faiz uygulamaktadır. Maksimum 250 bin Türk Lirasına kadar finansman desteği verilip, kredi sadece Türk Lirası cinsinden kullandırılmaktadır. Ayrıca yine sadece aylık düzenli geliri olan, gelirlerini bankaya belgesi bir şekilde sunabilen bireylere finansman desteği verilip, kefil talep edilmemektedir.

Krediyi gerçek kişilerin kullanması halinde BSMV ile KKDF ücreti alınmayıp, sadece tahsis ücreti tahsil edilmektedir. Tahsis ücreti ise temin edilen kredi tutarının en fazla yüzde 0,5’i kadardır.

Konut kredisi başvurusu ise hem banak şubelerinden hem de bankanın internet sitesinden yapılmaktadır. İnternet sitesinden yapılan kredi başvurusu ön başvuru niteliği taşıyıp, kredi onayı durumunda bireylerin banka şubelerini ziyaret etmeleri gerekmektedir.

50.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

Fibabanka konut kredisi kampanyası dahilinde 50 bin Türk Lirası değerinde finansman temin eden bireyler için 10 yıl vadeli ödeme planı düzenlendiğinde aylık kredi taksidi 821,43 Türk Lirası, geri ödenecek toplam tutar ise 98 bin 572,20 Türk Lirası olmaktadır. Aynı kredi tutarı 5 yıl vadeli ödeme planı ile alındığında aylık kredi taksidi 1.170,68 Türk Lirası, geri ödenecek toplam tutar ise 70 bin 241,00 Türk Lirası olmaktadır. Tahsil edilen kredi tahsis ücreti ise 250 Türk Lirasıdır.

Fibabanka konut kredisi faiz oranları 6 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/konut-kredisi/guzel-evim-konut-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.