Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 120 Ay Vadeli Konut Kredisi Burgan Bank’tan!

Müşterilerini sıcak bir yuvaya kavuşturmak isteyen Burgan Bank, 120 ay vadeli konut kredisi kampanyası düzenledi.

Burgan Bank konut kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,25’ten başlamaktadır. Faiz oranları vade süresinde farklılık göstermektedir. 12 aya kadar olan vadelendirme seçeneğinde yüzde 1,25 oranında faiz uygulayan Burgan Bank, 12 ile 18 ay arasındaki vadelendirmelerde yüzde 1,27 oranında, 18 ile 24 ay arasındaki vadelendirmelerde yüzde 1,28 oranında, 24 ile 120 aya kadar olan vadelendirmelerde ise yüzde 1,29 oranında faiz uygulaması gerçekleştirmektedir.

Burgan Bank konut kredisi kampanyası 30 Eylül 2017 tarihinden sona erecektir. 30 Eylül’den sonra konut kredisi kampanyası kapsamında kredi başvurusu yapacak müşterileri için banka aynı faiz oranlarını kullanmayacaktır.

Alınan finansman kapsamında tutarın yüzde 0,5’i kadar dosyalar için ayrıca ücret talep eden banka, bu ücreti bir defaya mahsus olarak almaktadır. Hesaplanan maliyet oranlarının içine sigorta ücretleri hariç tüm masraflar dahil edilerek yapılmaktadır.

Burgan Bank, piyasada meydana gelen kur değişimlerinden faiz oranlarını değiştirmemektedir.

Örnek olarak; 120 ay vadeli 10 bin Türk Lirası tutarında konut kredi temin etmek isteyen bireylerin ödeyecekleri aylık faiz oranı yüzde 1,29’dur. Bu kapsamda kredi taksidi bin 644 Türk Lirası yapmaktadır. Belirttiğimiz kredi faiz oranları ve taksit miktarları örnek olarak verilmiş olup, en ayrıntılı bilgileri banka şubelerine giderek öğrenebilirsiniz.

Burgan Bank konut kredisi kampanyası 16.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.