Fibabanka’dan Cepten Kredi Kampanyası! Tüm Detaylar Haberimizde…

Fibabanka, müşterilerinin banka şubelerine gitmeden bulundukları yerden başvuru yapabilecekleri anında kredi olanağı sunuyor.

Fibabanka Cepten Kredi Kampanyası düzenledi. Cepten kredi kampanyası için maksimum alınabilinecek kredi tutarı 20 bin Türk Lirasıdır.  Bunun için bireylerin bulundukları yerden cep telefonlarının mesaj kısmına T.C. kimlik numaralarını yazmaları ve 3422’ye sms atmaları gerekmektedir. Banka kendisine gelen kredi başvurularını incelemeye almaktadır. Yapılan incelemeler sonrasında krediye onay geldiyse bireylerin Fibabanka Çağrı Merkezini araması, kendi bilgilerini vermesi gerekmektedir. Sonrasında ise istenilen belgelerinde getirilmesi ile birlikte banka şubelerine gidilmesi ve son evrak imzalama işlemlerinin tamamlanması istenmektedir.

Fibabanka Cepten Kredi Kampanyası faiz oranları yüzde 1,33’ten başlamaktadır. 3 aydan 36 aya kadar olan tüm ödeme planlarında yüzde 1,45 oranında faiz uygulanmaktadır. 37 aydan 48 aya kadar olan ödeme planlarında ise yüzde 1,33 faiz uygulanır.

Alınabilinecek minimum kredi miktarı 1.000 Türk Lirası, maksimum ise 20 bin Türk Lirasıdır.

Krediye ilişkin olarak da sigorta ücretleri, kredi tahsis ücreti ve vergiler alınmaktadır. Sigorta ücretleri kredi tutarına ve vadesine, kişinin yaşına ve cinsiyetine kadar çeşitli kriterler mevcuttur.

Bankanın krediler serbest bir şekilde değerlendirme, kampanya şartlarını değiştirme, faiz oranlarında değişiklik yapma hakkı mevcuttur. Ancak faiz oranları piyasada meydana gelen kur değişimlerinden etkilenmez. Ayrıca cepten kredi kampanyası başvurusu sırasındaki sms kullanım ücreti de müşteriye ait olmaktadır.

Fibabanka Cepten Kredi Kampanyası faiz oranları 23 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.