Fibabanka’dan Kredi Notu 1400 ve Üzeri Olan Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi!

Fibabanka, borcuna sadık olan, önceki dönemlerinde ödemelerini düzenli gerçekleştirmiş, kredi ödemelerinde aksaklık yaşamamış tüm müşterilerine özel Yıldız Kredi Kampanyası düzenledi.

Fibabanka’nın ihtiyaçlara yönelik sunduğu Yıldız Kredi Kampanyası faiz oranları 1,29 ile 1,23 arasında değişmektedir. Krediden yalnızca kredi notu 1400 ve üzerinde olan müşteriler yararlanabilir.

Fibabanka ihtiyaç kredisi başvurusunda müşterilerin T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu kimlik belgelerinde herhangi birini, gelir belgelerini ve ikametgah belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Aylık kredi ödemeleri aylık gelirin yüzde 50’sini geçemez. Müşterilerine özel ödeme planları düzenleyen Fibabanka, 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme imkanları sağlamaktadır.

Örneğin; 48 ay vadeli 5 bin Türk Lirası tutarında Yıldız Kredi’den yararlanmak isteyenlerin ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,53 olup, aylık kredi taksidi ise 146,12 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Banka vergi ve fonlar dahil olmak üzere kredinin binde beşi kadar dosya masrafları kapsamında kredi tahsis ücreti almaktadır. 5 bin Türk Lirası için kredi tahsis ücreti 26,25 Türk Lirasıdır. Sigorta yaptırmak isteyenlerin sigorta ücretleri aylık ve yıllık maliyet oranlarına dahil edilmez. Örnek kredi için aylık maliyet oranı yüzde 1,5006’ya tekabül eder.

Fibabanka Yıldız Kredi Kampanyası faiz oranları 11.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.fibabanka.com.tr/kr-edi-he-sap-to-ol.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.