Fibabanka’dan PTT Emekli ve Personellerine Özel 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi!

Fibabanka, PTT müşterilerine özel tüm bireysel ihtiyaçlarında gerekli olan nakit için uygun ödeme planları ile kredi kampanyası sunuyor.

PTT müşterilerine özel düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında temin edilebilinecek minimum ve maksimum kredi miktarı belirlenmiştir. Buna göre alınabilinecek en az kredi tutarı 2 bin Türk Lirası olurken, en fazla ise 30 bin Türk Lirası değerinde kredi alınabilinmektedir. 30 bin TL’den çok daha yüksek miktarda kampanya kapsamında kredi alınamamaktadır.

Uygun Ödeme Planları!

Uygun faiz oranları ile kredi desteği sağlayan Fibabanka,4 yıla kadar varan vade imanları sağlamaktadır. Ödeme planları düzenlenirken kişilerin aylık aldıkları maaşlara baza alınıp, uygun ödeme planları hazırlanmaktadır.

Söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyasından PTT’den emekli olan, PTT personelleri ve müşterileri faydalanabilmektedir. Kredi başvurusu ise ülkemizde tüm PTT’lerden kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Kredinin geri ödemeleri de PTT’ye yapılabilinmektedir.

PTT İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kredi dosya masrafları için bankadan alınan kredi miktarının yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Tahsis ücreti tüm müşterilerden bir kez temin edilmektedir.

Emekliler Dikkat!

PTT müşterileri ile emekli kişiler haricindeki müşterilerinde kampanyaya başvuru yapmaları esnasında gelir belgesi göstermeleri istenmektedir. Ancak emekliler ve personellerden sadece nüfus cüzdanı istenmektedir.

Ayrıca yine PTT’den emekli olan kişiler için düzenlenebilinecek kredi vadesi ile yaşlarının toplamının 80’den fazla olmaması gerekmektedir. Yani 79 yaşında olan bir kişi için düzenlenebilinecek en fazla kredi vadesi 1 senedir.

Bu kredi ödeme planı, 4 Şubat 2018 Pazar günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi/ptt-ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.