Vakıfbank’tan Arsa Kredisi Kampanyası

İster ekin ekmek için, ister ileriye dönük yatırımlarınız için; her türlü düşünce ile satın alacağınız arsalarda Vakıfbank finansman desteği sağlayarak, yatırımlarınızı gerçeğe dönüştürmenize yardımcı oluyor.

Türkiye’nin en çok kredi kampanyası düzenleyen bankalarından bir tanesi olan Vakıfbank, altmış üçüncü kuruluş yıl dönümü şerefine tüm kredi türlerinde farklı kampanyalar düzenlemeye başladı. Aylık yüzde 1,30 oranında faiz ve 120 aya varan vade seçenekleri eşliğinde sunulan arsa kredisi ile birlikte, Vakıfbank birikimlerinizi bir yatırıma dönüştürmenize yardım sağlıyor.

Arsa kredisi başvurusu aşamasında herhangi bir kefil şartı aramayan Vakıfbank, satın alacağınız arsa imarlı ise bu arsa üzerine, imarlı değilse de farklı bir gayrimenkul üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek aylık yüzde 1,30 oranındaki faiz oranları ile birlikte arsa sahibi olmanıza olanak sağlıyor.

Vakıfbank’tan temin edeceğiniz arsa kredisinin başvurusu aşamasında yanınızda T. C. kimlik numaranızı gösteren nüfus cüzdanınızın aslı ve fotokopisi ya da ehliyetinizin aslı ve fotokopisi, güncel adres durumunuzu gösteren son 3 ay içerisinde düzenlenmiş elektrik, su, doğal gaz ya da telefon faturanız ve satın alacağınız arsaya ait tapu fotokopisinin yanınızda bulunması gerekiyor. Eğer satın alacağınız arsa da imar yoksa, yanınızda ipotek tesisi gerçekleştireceğiniz diğer gayrimenkulünüzün de fotokopisinin bulunması gerekiyor.

Aylık yüzde 1,30 oranındaki faiz oranları ile temin edebileceğiniz Vakıfbank arsa kredisinde kredi tutarının yüzde 0,5 ‘i oranında kredi tahsis ücreti ile birlikte ortalama 800 Türk Lirası tutarında ekspertiz ücreti talep ediyor.

Vakıfbank, kredinizi temin etme aşamasında oluşacak masrafları da 120 aya kadar vadelendirerek krediniz ile birlikte ödemenize olanak sağlıyor.