Garanti Bankası Konut Kredisi’nde 240 Ay Vade İmkanı

Türkiye’nin en aktif internet bankacılığını kullandıran bankası olarak tanınan Garanti Bankası, konut kredisi kampanyası kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlıyor.

Sabit faiz üzerinden temin edebileceğiniz Garanti Bankası konut kredisi ile birlikte, hayalini kurduğunuz konuta sahip olmanız artık çok kolay. Sabit faiz uygulaması ile birlikte, konut kredinizin ödeme planında yer alan taksit tutarları belirlenen tutar üzerinde sabitlenip, vade süresi boyunca hiç bir kur hareketinden ya da dalgalanmadan etkilenmeden, aynı oran üzerinden ödeme yapmanıza olanak sağlar. Bu da, geleceğe yönelik yapacağınız bütçe planlaması için oldukça önemli bir adım olarak görülmektedir.

20 yıla, yani 240 aya varan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanını tercih ederek, adeta ev sahibine kira öder gibi konut sahibi olabilmenin önünü açan Garanti Bankası, sabit faiz uygulaması tercih edilmesi halinde de bütçe planlamanız için oldukça kolaylaştırılmış bir ödeme planı ortaya çıkartıyor.

Garanti Bankası tarafından sunulan konut kredisi kampanyasında, sahip olmak istediğiniz eve yapılacak ekspertiz değerlemesi sonucunda belirlenen ekspertiz değerinin yüzde 75’ine kadar konut kredisi temin edilebiliyor. Herhangi bir kefil şartı aramayan Garanti Bankası, satın alacağınız konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek, hayalini kurduğunuz konuta sahip olmanıza yardımcı oluyor. Konut kredisi ödemenizin tamamlanması ile birlikte, ipotek tesisi kaldırılarak, satın aldığınız konutun size teslim edilmesi işlemi gerçekleştiriliyor.

Siz de size en yakın Garanti Bankası şubesine yanınızda sahip olmak istediğiniz eve ait tapunun fotokopisi, T. C. kimlik numaranızı gösteren kimliğiniz, pasaportunuz ya da ehliyetinizin aslı ve fotokopisi ve gelir durumunuzu gösteren maaş bordrosu, SGK dökümü, kira gelir belgesi gibi gelir belgeleri ile birlikte giderek, konut kredisi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.