Şekerbank’tan Aylık 492 TL Taksitle Konut Kredisi!

Kiracı olup artık kira ödemek istemeyen, kendi evinin sahibi olmak, kendi evinin ödemelerini yapmak isteyenler için Şekerbank konut kredisi sunuyor.

Uygun faizli konut kredisi sunan Şekerbank, 10 yıla kadar uzanan konut kredisi geri ödeme planı imkanı sağlıyor.

Kredi ödemelerinde sabit faizli olarak hem eşit taksitlerle, hem artan taksitlerle hem de esnek taksit tutarları ile ödeme imkanı sağlanıyor.

Bireyler almak istedikleri eve karar verdikleri ve bunun için kredi kullanmak isteyip Şekerbank konut kredisine başvuruda bulundukları zaman banka ilk olarak eve ait ekspertiz raporu çıkartıyor. Ekspertiz raporunda evin değerinin yüzde 80’i kadar finansman desteği sağlanıp, kredilerin erken kapatılması halinde de ek olarak ücret talep ediliyor. Kredinin erken kapatılması için başvuru yapıldığında ödeme planı 36 aydan daha az ise kredinin yüzde 1’lik payı kadar, 36 aydan fazla bir süre ise yüzde 2’lik payı kadar ücret alınıyor.

120 Ay Vadeli 30.000 TL Konut Kredisi

120 ay vadeli 30 bin TL Şekerbank Konut Kredisi için uygulanan faiz oranı yüzde 1,29’dur. Tüm vadelerde ve tüm konut kredisi tutarlarında aynı faiz oranı uygulanmaktadır. Aylık taksit 492,86 TL olmaktadır. 36 aydan daha erken sürede kredinin kapatılması durumunda 200 TL, 36 aydan fazla olduğunda ise 400 TL kredi erken kapama ücreti alınır.

Şekerbank konut kredisi faiz oranları 6 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/konutkredihesapla

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.