Garanti Bankası’ndan 20 Yıl Vadeli, Kefilsiz Konut Kredisi!

Garanti Bankası, kendi ödeme planlarını kendileri belirlemek isteyen müşterileri, ben sabit faizli kredi imkanından yararlanmak istiyorum ya da artan/azalan taksitler şeklinde kredi temin etmek istiyorum diyen müşterileri için konut kredisi imkanı sağlıyor.

Garanti Bankası tüm kredi teminlerin için vade süresi maksimum 240 ay yani 20 yıldır. 20 yıl vadeli konut kredisi imkanı sağlayan banka, sunduğu farklı farklı ödeme imkanları ile hem bireylere kolaylık sağlamayı istiyor hem de tüm müşterilerinin hayallerindeki eve kavuşmasına yardımcı oluyor.

Sadece Türk Lirası cinsinden kredi kullandırımı sağlayan banka, tüm ödeme planlarında sabit faizli konut kredisindeki faiz oranlarını uyguluyor. Garanti Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 1,25’tir. Ekspertiz raporunun yüzde 75’ine kadar finansman desteği veren Garanti Bankası, inşaat halinde bulunan konutlar için de finansman sağlıyor.

Garanti Bankası konut kredisi başvuruları yalnızca şubelerden gerçekleşiyor. Banka sabit faizli konut kredisi kampanyasında müşterilerinin erken ödeme yapmaları durumunda finansmanın yüzde 2’si kadar erken ödeme ücreti alıyor. Eğer bireyler konut kredisi taksitlerinin 1 ya daha fazlasını erkenden ödemek isterlerse ve geriye kalan vade 36 aydan az bir süre ise alınan finansmanın yüzde 1’i kadar, 36 aydan fazla ise yüzde 2’si kadar ücret alınmaktadır.

Konut kredisi kampanyasını banka sadece mesken türündeki yapılar ve gerçek kişilere kullandırtmaktadır.  Başvuru esnasında bireylerden kefil istenmemektedir. Ancak bankanın genel değerlendirmeleri sonucunda bireylerden kefil istenebilme durumları söz konusu olmaktadır.