Garanti Bankası’ndan Bütçeye Uygun Ödeme Planları ile 20.000 TL Taşıt Kredisi!

Garanti Bankası, sabit faiz oranları ve 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları ile otomobil sahibi olmak isteyenlere özel finansman desteği sunuyor.

Garanti Bankası taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,4 olup, kişilerin alacakları finansmanın tutarına ya da uzatılan vade süresine göre değişiklik yapılmamaktadır. Ancak bankanın müşteri özelinde faiz oranlarında değişiklik yapma hakkı mevcuttur.

48 ay vadeli taşıt kredisi sunan banka, kredi dosya masrafları için tek seferli olmak üzere kredinin yüzde 0,5’i kadar tahsis ücreti tahsil etmektedir.

Otomobilin markasına ve modeline özel imkanlar sağlayan Garanti Bankası, müşterilerinin aylık bütçelerine en uygun ödeme planlarını hazırlayıp, sunmaktadır. Kişilerin aylık ödeyecekleri taşıt kredisi taksidi ödeme tutarı aylık kazançlarının yarısından fazla olmamaktadır.

2. el taşıtlar için finansman temin edecek müşterileri için otomobilin yaş kriteri koyan banka, aracın yaşı ile kredi vadesinin toplamının 108 aydan fazla olmamasını istemektedir. Ayrıca bireyler otomobilin değerinin yüzde yüzü kadar kredi kullanamamaktadırlar. Eğer bireylerin satın alacakları otomobil 50 bin Türk Lirası ve altında bir değerdeyse bu değerin yüzde 70’i kadar, eğer bu değeri aşıyorsa da aşan kısmı için yüzde 50’sini hesaplanmaktadır ve kredi olarak verilmektedir.

20.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

Garanti Bankasının otomobil almak isteyenlere özel sunduğu taşıt kredisi kapsamında 20 bin Türk Lirası değerinde finansman temin eden bireyler için 48 ay vadeli ödeme planı düzenlendiğinde aylık kredi ödemesi 616,48 Türk Lirası, yüzde 1,44 faiz oranı ile vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 29 bin 590,92 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. Alınan tahsis ücreti ise 20 bin Türk Lirası için  100 Türk Lirası olmaktadır.

Garanti Bankası taşıt kredisi faiz oranları 10 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/oto_kredisi.page

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.