Garanti Bankası’ndan Emeklilere Özel 10.000 TL Kredi ve 450 TL Promosyon!

Garanti Bankası, emekli müşterilerine ve emeklilik maaşlarını Garanti’ye taşıyan bireylere özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

4 yıla kadar ödeme imkanı ile avantajlı ihtiyaç finansmanı desteği veren banka, emekli maaşlarını Garanti’ye taşıyıp kredi imkanından yararlananlara ayrıca 450 Türk Lirası da maaş promosyonu veriyor.

Kredi başvurusu banka şubelerinden yapılıyor. Başvuru sırasında istenilen tek belge bireylerin kendilerine ait olan nüfus cüzdanı olmaktadır.

Emeklilere özel kredi kampanyası faiz oranları yüzde 1,49’dan başlamaktadır. Faiz oranları sabit olmayıp, bireylerin kredi puanlarına göre değişmektedir. Uygulanan faizler sırası ile yüzde 1,49, yüzde 1,59 ve yüzde 1,69’dur. Bireylerin krediden faydalanması halinde yapması ve ödemesi gereken bir takım koşullar vardır. Bunlar tahsis ücreti, vergiler ve sigorta ücretidir. Banka bireylerin sigorta yaptırmalarını şart koşmaktadır. Ödenmesi gereken sigorta ücreti kişilerin aldıkları kredi tutarından vadesine, kişilerin yaşlarından cinsiyetlerine kadar çeşitli unsurlara göre değişmektedir. Tahsis ücreti ise kredi tutarının binde beşine tekabül etmektedir.

Örneğin; 48 ay vadeli 10 bin Türk Lirası emeklilere özel ihtiyaç kredisi kapsamında finansman alan bireylerin yüzde 1,69 faiz ile aylık taksitleri 327,88 Türk Lirası olmaktadır. Tahsis ücreti 50 TL’dir. Yıllık maliyet oranı yüzde 27,6320’ye, kredinin toplam maliyeti ise 15 bin 790,70 Türk Lirası olmaktadır.

Garanti Bankası emeklilere özel ihtiyaç kredisi faiz oranları  3 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/emekli-kredisi.page

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.