İş Bank’tan 5.000 TL Hızlı İhtiyaç Kredisi Olanağı! Online Başvuru!

Türkiye İş Bankası tüm nakit ihtiyaçlarına oldukça ekonomik bir çözüm sunuyor. Banka, ihtiyaç kredisi ürünlerinde 48 aya varan vadelendirmeler sunuyor.

Türkiye İş Bankası tarafından hayata geçirilen ihtiyaç kredisi ürünü, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde temin edilebiliyor. Banka, ihtiyaç kredisi için başvuruların haftanın her günü, her saati yapılabilmesine olanak sağlarken, onaylanan kredinin de hemen hesaba aktarılarak kullanıma sunulmasına yardımcı oluyor.

Temin edilecek ihtiyaç kredisi ürünü için oldukça avantajlı bir faiz oranı uygulaması gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, kredi çekecek kişinin belgelenebilir, düzenli bir gelire sahip olması ve kredi notunun da yeterli düzeyde olması halinde ihtiyaç kredisi ürününden kefilsiz olarak faydalanmasına olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan çekilecek 5 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 24 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep edilmesi halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,59 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 261,61 Türk Lirası’na denk geliyor. Günde 9 Türk Lirası’ndan daha aza tekabül eden bu ödeme planı kapsamında 24 ay sonunda yapılmış olacak olan toplam ödeme miktarı da 6 bin 278,64 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 15 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/ihtiyac-kredileri/ihtiyac-kredisi/Sayfalar/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.