Garanti Bankası’ndan Kefilsiz 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi!

2017’de şube sayısını artıran, şube sayısını yaklaşık 1000’e çıkaran, sadece ülkemizde değil Malta, Lüksemburg gibi şehirlerde de şube ağlarını genişleten, dünyada tüm bireylerin ihtiyaçlarına koşan Garanti Bankası, sağladığı kredi imkanları ile müşterilerine kolaylıklar sağlayıp, müşterilerine destek oluyor.

Tatile gitmek isteyen, çocuklarının eğitim masraflarını karşılayamayan, beyaz eşyasını yenilemek isteyenlere ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenleyen Garanti Bankası, kendi otomobillerinin sahibi olmak isteyen müşterilerine taşıt kredisi kampanyası düzenledi.

Garanti Bankası taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,44 olup, sabit oranlıdır. Banka her müşterisinin aldığı her kredi tutarının her ödemesinde faiz oranlarını aynı tutmaktadır.

Taşıt kredisi azami vade süresi 48 ay olarak belirlenmiştir. Garanti Bankası taşın markası ve modeline göre bazen de avantajlı kampanyalar sunmaktadır. Bu nedenle banka şubelerine gitmeniz ve taşıt modeline göre düzenlenen kampanyalar hakkında daha detaylı bilgi öğrenmelisiniz.

Aylık net gelir durumuna göre müşteri özelinde ödeme planları oluşturulmaktadır. Ayrıca banka satın alınan aracın üzerine rehin tesisi koymaktadır. Rehin tesisi hem banka hem de müşterilerin lehinedir ve kredi ödemeleri sona erdiğinde araç üzerinde rehin kalkar.

Ön Kefil Şartı Yok!

Banka 0 km taşıtlar için alınan kredide ön kefil şartı aramamaktadır. Ancak getirilen belgelerin incelenmesi sonucunda banka kefil talep edebilir. Bu nedenle bu hususu göz önünde bulundurmalısınız.

Garanti Bankası taşıt kredisi faiz oranları 29.06.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/oto_kredisi.page

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.