İş Bankası’ndan 36 Ay Vadeli 7.500 Türk Lirası İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi ürünü sayesinde tüm nakit ihtiyaçlarınızı 48 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanı tercih ederek çözüme kavuşturabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası, düzenlediği ihtiyaç kredisi ürünü sayesinde; taşınma, dekorasyon, borç kapatma, eğitim, sağlık, tatil, seyahat gibi nakit sıkışıklığı getiren tüm ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturabilir, ödemelerinizi 48 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanı eşliğinde gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye İş Bankası’nın sunduğu ihtiyaç kredisi ürününe başvurunuzu internet bankacılığı, mobil bankacılık, İş Bankası ATM’leri, size en yakın İş Bankası şubeleri ve telefon bankacılığı üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz. Banka, onaylanan ihtiyaç kredisi ürününün vadesiz hesabınıza hızlı bir şekilde aktarılmasına olanak sağlıyor. Aylık düzenli bir gelir miktarına sahip olan ve kredi notu açısından herhangi bir problemi bulunmayan kişiler için avantajlı maliyetler eşliğinde ihtiyaç kredisi imkânı sağlayan Türkiye İş Bankası, onaylanan kredinizin anında hesabınıza aktarılıp, kullanımınıza sunulmasına olanak tanıyor.

İş Bankası 7.500 Türk Lirası İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan 7 bin 500 Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz ve bu ihtiyaç kredisi ürünü için 36 ay vadeli ödeme planı talebinde bulunmanız halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,69 olacak olup, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 295,57 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 17 Haziran 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/konut-gayrimenkul/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.