Garanti Bankası’ndan Yeni Yıla Özel Anında İhtiyaç Kredisi Kampanyası! 25.000 TL Kredi!

Garanti Bankası, yüzde 1,39’dan başlayan faiz oranları yeni yıla özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Müşterileri yeni yılda tüm bireysel harcamalarını eksiksiz bir şekilde, anında gerçekleştirebilsin diye anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen ve sunan Garanti Bankası, 48 ay vadeye kadar uzanan en uygun ödeme planlarını hazırlamaktadır.

Garanti Bankası yeni yıla özel anında kredi başvuruları bankanın mobil uygulaması, internet şubesi ve internet sitesi kanallarından yapılmaktadır. Yapılan kredi başvurularının değerlendirilmesi ve onaylanması durumunda da banka direkt olarak müşterilerinin hesaplarına finansmanlarını yatırmaktadır.

Garanti Bankası yeni yıla özel kredi kampanyasının faiz oranları müşterilerin findeks kredi notuna göre değişiklik göstermektedir. Yüzde 1,39 oranında, yüzde 1,49 oranında ve yüzde 1,59 oranında faizler uygulayan banka, kredi teminatı için sigorta yapılmasını istemektedir. Ayrıca kredinin dosya masrafları için de alınan kredi miktarının en fazla binde beşi olacak şekilde kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir.

Garanti Bankası’ndan 25.000 TL Yeni Yıl Özel Kredi

Garanti Bankası’nın yeni yıla özel düzenlediği finansman kapsamında müşterilerin aldıkları 48 ay vadeli ödeme planlı 25 bin Türk Lirası kredide aylık ödemeleri gereken kredi taksit tutarı yüzde 1,59 faiz oranı ile 799, 86 Türk Lirası, yüzde 1,49 ve yüzde 1,39 faiz oranları ile ise sırası ile 780,29 Türk Lirası ve  760,97  Türk Lirası olmaktadır. 25 bin Türk Lirası için hesaplanan tahsis ücreti 125 Türk Lirası olup, sigorta ve vergiler dahil yapılacak toplam ödeme ise 381,25 Türk Lirası olup, bu ödeme tutarı kişide kişiye göre değişiklik göstermektedir.

Garanti Bankası yeni yıla özel ihtiyaç kredisi faiz oranları 13 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/ihtiyac-kredisi-kampanyasi.page#calcContent=UID4252766

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.