Günde 15 TL’ye 15.000 TL İhtiyaç Kredisi QNB Finansbank’ta!

QNB Finansbank, günlük bazda 15 Türk Lirası’na tekabül eden oldukça avantajlı faiz oranlarıyla planlanan bir ihtiyaç kredisi ürünü eşliğinde 15 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi çekmenize olanak sağlıyor.

QNB Finansbank düzenlediği kredi kampanyalarına bir yenisini ekliyor. Oldukça avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi olanağı sağlayan banka, onaylanan kredinizi anında hesabınıza aktararak pratik bir şekilde kredinizi sonuçlandırmanıza olanak sağlıyor.

QNB Finansbank’tan çekeceğiniz ihtiyaç kredisi ürünü için 48 aya kadar vadelendirme imkânlarından faydalanabilirsiniz. Banka, taksitlerinizi uzun vade seçeneklerine yayarak çekeceğiniz kredinin ödemelerini düşük taksit tutarları eşliğinde yapmanıza olanak sağlıyor.

Kredi başvurusu için, kredi başvurusunda gereken belgeleri yanınızda bulundurarak size en yakın QNB Finansbank şubesinden başvurunuzu tamamlayabileceğiniz gibi aynı zamanda internet bankacılığı, mobil bankacılık, resmi internet sitesi ve bankaya ait ATM’ler üzerinden de kredi başvurunuzu pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

QNB Finansbank tarafından hayata geçirilen kredi kampanyası kapsamında 15 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürününüz için 36 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturmanız halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,33’e tekabül etmektedir. Bu faiz oranları eşliğinde yapacağınız aylık eşit taksit ödemesi 449,71 Türk Lirası olurken, ortalama 30 gün üzerinden hesaplandığında kredinin günlük ödeme miktarı 15 Türk Lirası’na denk gelmektedir. Bu ödeme planı kapsamında 36 ay vadeli 15 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi ürünü için toplam yapılacak geri ödeme miktarı 21 bin 586,08 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 7 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/default.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.