Halkbank Maaş Müşterilerine 25.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Türkiye’nin kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, maaşını kendi bankasından alan müşterilerine özel 50 bin Türk Lirasına kadar uygun faizli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Halkbank Maaş Müşterilerine İhtiyaç Kredisi!

Halkbank’tan maaş alan müşterilere özel düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranları yüzde 1,63’ten başlamaktadır. Kredi faiz oranları hem kredi tutarına göre hem de kişilerin dosya masrafı ücretini ödeyip ödememelerine göre değişkenlik göstermektedir. Azami kredi tutarı 50 bin lira olarak belirlenmiş olup, 25 bin liraya kadar olan kredilerde kişiler masrafları öderlerse faiz oranı yüzde 1,63, masrafları ödemezlerse faiz oranı yüzde 1,68 olmaktadır. 25 bin liradan 50 bin liraya kadar olan kredilerde masrafların ödenmesi halinde faiz oranı yüzde 1,67, masrafların ödenmemesi halinde faiz oranı yüzde 1,72 olmaktadır. En uzun vade süresi ise 48 olarak belirlenmiştir.

Halkbank’ın düzenlendiği ihtiyaç kredisi başvurusu hem banka şubelerinden hem de sms ile hızlı bir şekilde yapılmaktadır. SMS ile kredi başvurusu yapmak için B24, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutarı aralarında bir boşluk bırakarak yazılması, 3452’ye mesaj atılması gerekmektedir. Kredinin onaylanması halinde ise gerekli belgelerin alınarak banka şubesine krediye ilişkin evrakları imzalamak için gidilmesi gerekmektedir.

25.000 TL İhtiyaç Kredisi

Halkbank maaş müşterilerinin aldığı 48 ay vadeli 25 bin Türk Lirası kredi için masrafların ödenmesi halinde aylık kredi ödemesi 807,77 Türk Lirası, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 26,5528 olmaktadır. Masraflar ödenmezse aylık kredi ödemesi 817,70 Türk Lirası, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 27,0631 olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 26 Temmuz 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4550-maasini_halkbanktan_alanlar

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.