Halkbank’tan Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi! 48 Ay Vadeli 25.000 TL Kredi!

Türkiye’de hizmet veren kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, kamu çalışanlarının tüm nakit ihtiyaçlarını çözüme kavuşturabilmek adına avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyasına imza atıyor.

Halkbank tarafından düzenlenen “Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi” kampanyası 50 bin Türk Lirası’na kadar tüm nakit ihtiyaçları için rahatlıkla temin edilebiliyor. Banka ihtiyaç kredisi ürünü için 48 aya kadar taksitlendirme imkânı sunarken, aynı zamanda ön kefil talebinde bulunmuyor.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Halkbank’ın kamu çalışanlarına özel olarak düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurmak için cep telefonunuzun SMS bölümüne girerek büyük harflerle KAMU yazıp, boşluk bırakıp, T.C. kimlik numaranızı yazıp, boşluk bırakıp, aylık gelir miktarınızı yazıp, boşluk bırakıp, çekmek istediğiniz ihtiyaç kredisi miktarını yazarak 3452’ye SMS atıp, kredi başvurusu yapabilrisiniz.

Halkbank 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Halkbank’ın kamu çalışanlarına özel olarak düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde 25 bin Türk Lirası tutarında bir kredi talep etmeniz halinde banka tarafından 48 ay vade seçeneği için uygulanacak olan sabit faiz oranları yüzde 1,35 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 753,32 Türk Lirası’na, toplam yapılacak geri ödeme miktarı da 36 bin 159,36 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 6 Mayıs 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4526-kamu_calisanlarina_

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.