Halkbank’tan Yeşil Işık Taşıt Kredisi Kampanyası!

Halkbank, düzenlediği taşıt kredisi ürünü ile birlikte hem sıfır kilometre otomobil satın alımlarında, hem de ikinci el otomobil satın alımlarında ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini avantajlı taşıt kredisi faiz oranları eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor.

Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi adını verdiği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte sıfır kilometre otomobil alımlarında aylık yüzde 1,15’ten başlayan taşıt kredisi faiz oranları ile, ikinci el otomobil alımlarında ise aylık yüzde 1,16’dan başlayan sabit taşıt kredisi faiz oranları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Düzenlediği kredi kampanyası ürünü ile birlikte hayalini kurduğunuz otomobil için gerekli finansmanı sağlayan Halkbank, kredi başvurusu aşamasında herhangi bir ön kefil talebinde bulunmadan kredi çekmenize olanak sağlıyor.

20.000 TL Yeşil Işık Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Halkbank’tan çekeceğiniz 20 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi için 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde, ödeme planınızın hazırlanması aşamasında uygulanacak aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,15 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 572,55 Türk Lirası’na, kredi tahsis ücreti 105 Türk Lirası’na, yıllık kredi maliyet oranı da yüzde 18,2176’ya tekabül edecek olup, toplam geri ödeme yapacağınız kredi tutarı 27 bin 482,78  Türk Lirası’na denk gelecektir.

Halkbank  taşıt kredisi faiz oranları 22 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2413

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.