Uygun Faizli 30.000 TL Taşıt Kredisi Garanti Bankası’ndan!

Garanti Bankası, hem yeni hem de ikinci el otomobil satın almak ancak bunun için yeterli tutarda nakitleri olmayan müşterileri için sabit faizli taşıt kredisi sunuyor.

Garanti Bankası taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,55 olarak belirlenip, bu oranlar piyasada meydana gelen faiz değişimlerinden etkilenmiyor.

Taşıt kredisi başvurusu banka şubelerinden gerekli belgelerin getirilmesi ile birlikte yapılıyor. Kredi başvurusunda kişilerden nüfus cüzdanları ya da sürücü belgesinin fotokopisi, adres teyiti için ikametgah belgesi, satın alınan araç yeniyse proforma fatura, 2. el ise ruhsat fotokopisi isteniyor.

48 ay vadeli taşıt kredisi sunuluyor. 48 ay yani 4 yıldan fazla vadelendirme yapılmıyor. Müşterilerinin aylık gelir bütçelerine göre en uygun taşıt kredisi ödeme planını düzenleyen Garanti Bankası, kredi teminatı olarak da satın alınan aracı rehin alıyor. Kredi kapsamında kefil istenmiyor ancak gerekli görülmesi durumunda talep edilebiliniyor.

Satın alınan otomobilin markası ve modeline göre avantajlı imkanlar sağlanıyor. Kişilerin bunun için banka şubelerini ziyaret etmeleri gerekiyor.

30.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

Garanti Bankası taşıt kredisi kapsamında 48 ve 36 ay vadeli ödeme planları ile 30 bin TL tutarında finansman alındığında aylık kredi taksitleri sırası ile 950,40 TL ve bin 150,69 TL geri ödenecek toplam tutarlar ise 45 bin 619,40 TL ve 41 bin 424,63 TL olmaktadır. Dosya masrafları için 157,50 TL tutarında ücret alınmaktadır.

Garanti Bankası taşıt kredisi faiz oranları 19 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/oto_kredisi/hesap_makinesi.page#calcContent=UID104f90a

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.