HSBC’den 10 Yıl Vadeli 30.000 TL Konut Kredisi!

HSBC Bankası, müşterilerinin gönlündeki eve sahip olmaları için onlara kredi desteği veriyor.

HSBC Bankası, uygun faiz oranları ile konut kredisi sunuyor.

Yüzde 1,25’ten başlayan konut kredisi faiz oranları ve 10 yıl ödeme planı ile eşit taksitli, ara ödemeli, balon ödemeli ya da esnek ödemeli konut kredisi imkanı sağlıyor.

Tüm konut kredisi taksit ödemeleri değişmesin isteyenler için eşit taksitli konut kredisi, her ay kredi ödemesi gerçekleştirmek istemeyenler için ara ödemeli konut kredisi, dönem dönem yüklü meblağlarda ödeme yapmak isteyenler için balon ödemeli konut kredisi ve müşterilerinin taleplerine göre istedikleri zaman ödeme yapabilecekleri esnek ödemeli konut kredisi sunuluyor.

Satın alınan evin değerinin tamamı kadar kredi verilmiyor. Ev ilk aşamada ekspertiz tarafından değerlendiriliyor. Eksper banka tarafından belirleniyor. Ekspertiz raporundaki evin değerinin yüzde 80’i kadar finansman veriliyor.

Ayrıca müşteriler tek seferde ve düşüş miktarda sigorta prim ödemesi gerçekleştirirlerse avantajlı faiz oranlarından yararlanabiliyorlar.

10 yıl vadeli 30 bin Türk Lirası değerinde HSBC konut kredisinden yararlananların aylık ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,25′ tekabül ediyor. Aylık konut kredisi taksidi ise 484 Türk Lirası oluyor. Tahsis ücreti 150 Türk Lirası, toplamda geri ödenecek HSBC konut kredisi tutarı ise 58 bin 995 Türk Lirası oluyor. Sigorta ücretleri kişi özelinde farklılık gösteriyor. Bu nedenle şuan için hesaplanamaz.

Bu kredi hesaplaması, 07 Ağustos 2017 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar kullanılarak Kredi360 için özel oluşturulmuştur.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi_sonuc.asp

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyacınız için en uygun kredilerin başvuru yöntemleri, ödeme planları ve kampanyaları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.