Ziraat Bankası Taşıt Kredisinde Kampanya!

Ziraat Bankası sahip olmak istediğiniz otomobil için en uygun taşıt kredisini sunuyor. Sıfır kilometre otomobillerin satın alımında proforma fatura değeri, ikinci el otomobil satın alımında ise kasko değeri üzerinden taşıt krediniz hesaplanarak, hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmanıza zemin hazırlanıyor.

Sıfır kilometre otomobiller için herhangi bir sınırlama bulunmazken, tüm marka ve model otomobillerin sıfır kilometre versiyonları için taşıt kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. İkinci el otomobiller için de maksimum 5 yaşına kadar olan otomobiller için finansman sağlayan Ziraat Bankası, kredinizi ister sıfır kilometre, isterseniz de ikinci el otomobil için kullanın; 48 aya kadar vadelendirme seçeneği sağlıyor.

Sadece Türk Lirası cinsinden temin edilebilen taşıt kredisi binek araçlara ek olarak, ruhsatta hususi gözükmesi şartıyla minibüs, kamyonet ve pick – up tarzında otomobillerin satın alımında da kullanılabiliyor.

Herhangi bir kefil şartı aramayan Ziraat Bankası, satın alınması düşünülen otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştirerek teminat sağlıyor. Ödemelerinizin süresi boyunca kredi hayat sigortası ve KASKO uygulamasını zorunlu tutan Ziraat Bankası, talep etmeniz halinde bu ödemelerinizi de vade seçeneğiniz boyunca taksitlendirmenize olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası’ndan taşıt kredisi temin etmek için size en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret edebilir, Ziraat Bankası İnternet Şubesini, Ziraat Bankası Mobil Şubesini kullabilir, size en yakın Ziraat Bankası ATM’sinden kredi başvurusu yapabilir ya da Ziraat Bankası Çağrı Merkezi’ni arayarak taşıt kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Sıfır kilometre otomobil alımlarınızda satın alacağınız otomobil için düzenlenmiş proforma fatura, ikinci el otomobil alımlarınızda ise satın alacağınız araca dair ruhsatın fotokopisinin yanınızda olması gerekiyor.