HSBC’den Kefilsiz Taşıt Kredisi!

HSBC, düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte hem sıfır kilometre, hem de ikinci el taşıtlar için satın alım aşamasında kullanabileceğiniz kefilsiz taşıt kredisi olanağı sağlıyor.

HSBC, 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde sunduğu taşıt kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, gerekli belgeler ile birlikte en yakın HSBC şubesine başvuru gerçekleştirmesi gerekiyor.

Başvuru aşamasında herhangi bir kefil şartı talep etmeyen HSBC Bankası, ikinci el otomobil satın alımlarınızda, aracın kasko değerinin yüzde 70’ine varan tutar kadar kredi temin etmenize olanak sağlıyor. 48 ay vade seçeneği eşliğinde, uygun ödeme planları oluşturmanıza olanak sağlayan HSBC Bankası,  sıfır kilometre otomobillerde ise, proforma fatura değerinin ilk 50 bin Türk Lirası için yüzde 70 oranında, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısım için de yüzde 50 oranında finansman desteği sağlıyor.

Kefilsiz taşıt kredisi olanağı sunan HSBC Bank, satın alacağınız otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştirerek taşıt krediniz için gerekli olan teminatı sağlıyor. 48 aya varan vade seçenekleri, uygun faiz oranları eşliğinde taşıt kredisi olanağı sağlayan HSBC bankası, aynı zamanda ikinci el otomobiller için 8 yaşına kadar olan tüm araçları kabul ediyor.

Aylık yüzde 1,44 oranında faiz uygulaması gerçekleştiren HSBC, temin edeceğiniz kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar da kredi tahsis ücreti talebinde bulunuyor.

Siz de nüfus cüzdanınız, sürücü belgeniz gibi kimlik belgenizle, satın alacağınız otomobil sıfır kilometre ise proforma fatura, ikinci el ise de ruhsat fotokopisiyle, gelir durumunuzu gösteren maaş bordrosu, SGK dökümü gibi gelir belgesiyle ve adres teyit belgeniz ile birlikte size en yakın HSBC bankası şubesini ziyaret ederek en uygun taşıt kredisi başvurusu gerçekleştirebilir ve ortalama 24 saatlik onay süreci sonrasında kredinizi temin edebilirsiniz.