ICBC Turkey’den Bayrama Özel 48 Vadeli İhtiyaç Kredisi!

ICBC Turkey, bayrama özel günde 9,6 Türk Lirasından başlayan taksitlerle ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Bayrama özel kredi düzenleyen ICBC Turkey, sunduğu kampanyayı teminatlı ve teminatsız kullanıma göre vermektedir.

Konut teminatlı bayram kredisi kullanımlarında yüzde 1,17 oranında, teminatsız bayram kredisi kullanımında ise yüzde 1,18 oranından başlayan faizler uygulanmaktadır.

Yine benzer şekilde teminatlı ve teminatsız olmasına göre kredi limitleri belirlenmiştir. Konut teminatlı kredi kullanımında azami kredi limiti 500 bin Türk Lirası olurken, teminatsız kredi kullanımında bu limit 100 bin Türk Lirasıdır.

Kampanyaya ilişkin olarak kredi tutarının binde beşi kadar tahsis ücreti alınır. Bu oran binde beşi geçemez. Ayrıca söz konusu kampanyanın faiz oranlarından faydalanabilmek için bireylerin hayat sigortası yaptırmaları zorunlu tutulmuştur. Teminatlı ihtiyaç kredisi alanların ise DASK ve Konut Sigortası yaptırmaları da zorunludur.

Teminatlı kredi kullanımlarında ipotek tesis ücreti de alınır. Bu ücret ise değişkendir. Benzer şekilde hayat sigortası, konut sigortası ve DASK’ın hesaplamaları da kişiden kişiye ve evden eve göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle bu ücretlerin hesaplamaları için bireylerin banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir.

ICBC Turkey bayram kredisi başvuruları banka şubelerinden yapılmaktadır. Tüm bireylerin nüfus cüzdanlarını, gelir belgelerini getirmeleri istenmektedir. Teminatlı kredi kullanımında bireylerin ayrıca krediye konu olan evin tapu fotokopisini de getirmeleri istenmektedir.

ICBC Turkey Bayram Kredisi faiz oranları  26 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.