Şekerbank 120 Ay Vadeli Arsa Kredisi Sunuyor!

Şekerbank, hayalini kurduğunuz bir arsa bulduğunuzda finansman sıkıntısı çekmemeniz için 120 aya varan vade seçenekleri ile arsa kredisi sunuyor. En uygun arsa kredisi sunan bankalardan bir tanesi olan Şekerbank, sahip olmak istediğiniz arsa için gerekli finansmanı sağlıyor.

Gerçek kişiler tarafından temin edilebilen bir kredi türü olan arsa kredisi, ticari bir niteliği olmayan arsalar için temin edilebiliyor. Sadece Türk Lirası cinsinden kullanılabilen arsa kredisinde teminat olarak kefil şartı aranmazken, satın alınacak arsa üzerine ipotek tesisi gerçekleştiriliyor. Eğer satın alınacak arsa imarlı değilse, bu sefer teminat olarak farklı bir gayrimenkul tercihi yapılıyor.

Şekerbank, satın alacağınız arsanın ya da teminat olarak gösterilen gayrimenkulün ekspertiz değerinin yüzde 45’ine varan oranda finansman desteği sağlıyor.

Şekerbank Arsa Kredi Başvurusu

Şekerbank’tan temin edeceğiniz arsa kredisi için yanınızda T. C. vatandaşlık numaranızı gösteren nüfus cüzdanınızın aslı ya da eş değer nitelikte olan bir belge, kredi talebinde bulunan vatandaşın güncel adres bilgisini teyit eden elektrik, telefon, su, doğal gaz faturası ya da kaymakamlıktan temin edilmiş ikâmetgah belgesi, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş güncel gelir durumu belgesi ve varsa ek gelir belgenizin yanınızda olması gerekiyor. Aynı zamanda satın alınacak arsa ve arsa imarlı değilse teminat gösterilecek gayrimenkulün tapu fotokopisinin de yanınızda olması gerekiyor.

Şekerbank’tan arsa kredisi temin etmek için bahsettiğimiz bu belgeleri le birlikte size en yakın Şekerbank şubesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Başvurunuz değerlendirilerek 24 ila 48 saat arasında kredi başvurusu sonucunuz tarafınıza bilgilendiriliyor.

Kredinizin onaylanması halinde finansmanınızı başvurunuzu gerçekleştirdiğiniz Şekerbank şubesinden temin edebilirsiniz.