ING Bank Taşıt Kredisinde Yüzde 1,04 Faiz Avantajı

ING Bank, Türkiye’de düzenlenen güncel taşıt kredisi kampanyaları arasında en uygun taşıt kredisini düzenlemek için aylık faiz oranını yüzde 1,04 üzerinden temin etmenize olanak sağlıyor.

Türkiye’nin en geniş kredi müşterisi ağına sahip olan bankalarından bir tanesi olan ING Bank, aylık yüzde 1,04’ten başlayan faiz oranları ile birlikte temin edebileceğiniz taşıt kredinizi 48 aya kadar vadelendirmenize olanak sağlıyor. Hem sıfır kilometre otomobiller için geçerli olan ING Bank taşıt kredisi, aynı zamanda 8 yaşına kadar olan ikinci el otomobil alımlarında da geçerli oluyor.

Taşıt kredisi başvuru aşamasında eğer sıfır kilometre bir otomobil satın alacaksanız alacağınız otomobile ait proforma fatura üzerinden kredi tutarı belirleyen ING Bank, ikinci el otomobil alımlarınızda ise satın alacağınız otomobil için düzenlenen kasko değeri üzerinden temin edebileceğiniz kredi tutarını belirliyor. Aracın sahip olduğu değerin ilk 50 bin Türk Lirası için yüzde 70 oranında finansman sağlayan ING Bank, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısım için de yüzde 50 oranında finansman desteği sunuyor.

6 aya kadar olan vade seçeneklerinde faiz oranını yüzde 0,99’a kadar düşüren ING Bank, temin edeceğiniz kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti talep ediyor. İsterseniz ilk taksit için 3 ay erteleme seçeneği sunan ING Bank, satın alacağınız otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştirerek taşıt krediniz için gerekli olan teminatı gerçekleştirerek sizden herhangi bir kefil talebinde bulunmuyor.

Siz de gerekli belgeler ile birlikte size en yakın ING Bank şubesine giderek en uygun taşıt kredisi için kredi başvurusu gerçekleştirebilir, ortalama 24 saat süreç içerisinde sonuçlanan krediniz ile hayalinizdeki otomobile sahip olabilirsiniz.