ING Bank’tan 48 Ay Vadeli 30.000 TL Taşıt Kredisi!

ING Bank, yeni ve 8 yaşına kadar olan araçlar için taşıt kredisi imkanı sunuyor.

ING Bank taşıt kredisi vade süresi minimum 3 ay, maksimum ise 48 ay olarak belirlenip, faiz oranları yüzde 1,08’den başlıyor. Faiz oranları kredinin ödeme süresine göre değişiklik gösteriyor.

Banka taşıt kredisi kullanımı için başlangıçta kefil talep etmiyor. Ancak kredi başvurusunun değerlendirilmesi sonrasında bireylerden kefil ve hatta ek teminatlar istenebiliyor.

Kredi başlangıcında alınan kredi tutarının maksimum binde beşi kadar tahsis ücreti alınıyor. Alınan bu ücret dosya masrafları içindir ve tek seferlik alınmaktadır. Kredi ödemeleri süresince bir daha tahsis ücreti alınmıyor. Ayrıca bireylerin hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası yapmaları zorunlu değildir. Ancak banka yine de müşterilerine sigorta yapılması için teklifte bulunuyor.

Herkesten kredi kapsamında taşıt kredisi için teminat isteniyor. Bireyle teminat kapsamında aldıkları otomobil ya da motosikleti gösterebiliyor. Başlangıçta taşıt üzerine rehin konuluyor ve ödemeler sona erdiği zaman ise rehin araç üzerinden kalkıyor.

Kredi ödemelerini zamanında yapmayan bireyler için gecikme faizi alınır ve kredi taksitlerinin ödenmemesi halinde de yasal düzenlemeler kapsamında ING Bank yasal takip süreci başlatır.

ING Bank 48 Ay Vadeli 30.000 TL Taşıt Kredisi

48 ay vadeli 30 bin Türk Lirası tutarında ING Bank’tan taşıt kredisi alındığı zaman aylık faiz oranı yüzde 1,34 olur. Aylık taksit 902 Türk Lirasına,  tahsis ücreti 150 Türk Lirasına, toplamda geri ödenecek taşıt kredisi tutarı ise 43 bin 282 Türk Lirasına tekabül eder.

ING Bank taşıt faiz oranları 10 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/tasit-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.