Yapı Kredi’den 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası’nın düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında tüm nakit ihtiyaçlarınızı aylık yüzde 1,47’den başlayan düşük faiz oranları eşliğinde çözmenize yardımcı oluyor.

Yapı Kredi Bankası, tüm nakit ihtiyaçları için oldukça pratik ve avantajlı çözümler sunuyor. 3 aydan 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyulan tüm nakit desteğinin temin edilmesine olanak sağlayan banka; sağlık, taşınma, eğitim, tatil, seyahat, dekorasyon, tadilat, alışveriş gibi tüm ihtiyaç sebepleri için kefilsiz ihtiyaç kredisi kullanılmasına olanak sağlıyor.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Bankası’na ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için; internet bankacılığını kullanabilir, mobil bankacılık uygulamasına giriş yapabilir, SMS’le kredi başvurusu yapabilir, size en yakın Yapı Kredi ATM’si ya da şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası, geliştirdiği hızlı onay sistemi sayesinde pratik bir şekilde kredinizi sonuçlandırarak, onaylanan kredinizi hemen temin etmenize olanak sağlıyor. Kredi vadesi boyunca hayat sigortası uygulaması yapan banka, ödemelerinizi de 3 aydan 48 aya kadar bütçenize uygun olacak bir ödeme planı eşliğinde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Yapı Kredi Bankası’ndan çekeceğiniz 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 24 ay vade seçeneğiyle ödeme planınızı hazırlatmanız halinde banka tarafından uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,61 olup; 50 Türk Lirası tutarında Kredi Tahsis Ücreti eşliğinde ödeme yapılacak eşit taksit tutarı 524,65 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar 12 bin 591,60 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 3 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.