İş Bankası’ndan Anında Kredi Kampanyasıyla 10.000 TL Kredi!

Türkiye İş Bankası düznelediği Anında Kredi ürünü ile birlikte tüm nakit ihtiyaçlarınızı pratik bir şekilde çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor.

Haftanın her günü, her saati nakit ihtiyacınızın olması halinde rahatlıkla temin edebileceğiniz bir ihtiyaç kredisi ürünü sunan Türkiye İş Bankası, şubeye gitmeden online bir şekilde kredi başvurunuzu gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

48 aya kadar kredinizi vadelendirerek uzun vade süreçlerinde rahatlıkla ödeme yapmanıza olanak sağlayan Türkiye İş Bankası, online olarak gerçekleştireceğiniz ihtiyaç kredisi başvurularında 25 bin Türk Lirası’na kadar kredi temin etmenize yardımcı oluyor. Kredinizin onaylanması ile birlikte hemen hesabınıza aktarılmasına yardımcı olan banka,  başvuru aşamasında sizden ön kefil ya da teminat talebinde bulunmuyor.

Türkiye İş Bankası 10.000 TL Anında Kredi Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan 10 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirmeniz ve bu ihtiyaç kredisi ürünü için de 24 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,29 olurken ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 502 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapacağınız miktar ise 12 bin 49 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi ödeme planı 6 Ekim Cuma günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilen bilgiler doğrultusunda hazırlanmıştır.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi ürünleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir; tercih ettiğiniz kredi için bankanın kredi başvurusu kanallarını kullanarak pratik bir şekilde kredinizi temin edebilirsiniz.